خرید و فروش شیره خرما

خرید شیره خرما/ مرکز خرید و فروش شیره خرما/ خرید شیره خرما بصورت آنلاین/خواص شیره خرما برای کودکان
قیمت شیره خرما/ فروش شیره خرما بصورت فله و بسته‌بندی/ چگونه شیره خرما را خرید کنیم؟

 شیره خرما

شیره ها جزو مواد غذایی انرژی زا بوده و برای مواقعی که بدن به انرژی بیشتری نیاز دارد، بهترین غذا محسوب می گردند.
از جمله این شیره ها، شیره خرما می باشد.
در بسیاری از استان های کشورمان، از شیره خرما به جای شکر در پختن حلوا استفاده می کنند.
همچنین خوردن «شیر برنج با شیره»، «برف با شیره»، «شیر با شیره» و «ارده با شیره» در زمستان از عادات غذایی مرسوم مردمان بسیاری از شهرها
از جمله :همدان، تبریز، اراک، اردبیل و… است.

روش تهیه شیره خرما

شیره‌ی خرما به دو روش صنعتی و سنتی تهیه می‌شود.

روش صنعتی

در روش صنعتی به کمک آب و اعمال حرارت، مواد جامد محلول در آب میوه‌ی کاملاً رسیده ارقام مختلف نخل خرما
به نام علمی Phoenix dactylifera از خانواده Palmacea به دست می‌آید.
شیره خرمای صنعتی در زمره صنایع تبدیلی خرما به شمار می‌رود.
شیره خرما همچنین به صورت سنتی از میوه خرما استحصال می‌گردد.
که از روی هم انباشتن خرما در محل‌های خاص نگهداری خرما حاصل شده و پس از تصفیه‌ی جزئی، بسته بندی می‌گردد.

گرفتن شیره خرما
شیره‌ی خرما همان خواص خرما را دارد. حاوی فسفر و آهن است که مصرف آن در وعده‌ی صبحانه
باعث فعال شدن سلول‌های عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم خونی در افراد می‌شود .

     روش سنتی

     برای تولید شیره خرما به روش سنتی، سه شیوه وجود دارد:

 


     1- شیوه جوشاندن (روش گرم):

در این شیوه تولید، خرما در دیگ‌های سر باز قرار داده شده و به اندازه وزن میوه به آن آب اضافه می‌شود.
مخلوط آب و خرما حرارت داده می‌شوند تا شیره در آب حل گردد .
حرارت را تا حدی که شیره به غلظت مورد نظر برسد ادامه می‌دهند
و در نهایت با قطع حرارت مخلوط را صاف نموده و شیره را در ظرف‌های پلاستیکی
یا حلب‌های فلزی پر کرده و تفاله باقی مانده را نیز به مصرف دام می‌رسانند.

     2- تهیه شیره در حوضچه‌های سیمانی (روش سرد):

خرما را در حوضچه‌هایی که 1 الی 5/1 متر از سطح زمین بلندتر است و مخصوص عملیات شیره گیری ساخته می‌شود، می‌ریزند.
خرماها در اثر نیروی وزن به هم فشار می‌آورند و شیره از سوراخی که در ته حوضچه تعبیه شده است خارج و جمع آوری می‌شود .
این نوع شیره طبیعی بوده و به آن شیره خرمای طبیعی می‌گویند.
حوضچه‌های سیمانی را نیز در زبان محلی مدبسه می‌نامند.

     3 – تولید شیره خرما به طریقه حصیر:

در برخی نواحی جنوب کشور مانند میناب، به جای حوضچه‌های سیمانی،
خرما را در محفظه‌ای که از برگ خرما به صورت سبد حصیری درست شده است می‌ریزند
و در اثر فشار خرماها بر روی همدیگر شیره آن از منافذ حصیر خارج می‌شود.

خواص شیره خرما

شیره خرما

شیره خرما جایگزین مناسبی برای مواد شیرین کننده تصفیه شده است.
از طرفی این ماده ارزش غذایی بسیار بالایی دارد.
آهن طبیعی موجود در شیره خرما، باعث افزایش گلبول های قرمز خون می شود و در نتیجه خطر بروز کم خونی را کاهش می دهد.شیره خرما
علاوه بر آهن، سرشار از پتاسیم و منگنز است.
مصرف آن هنگام صبح با صبحانه یا شیر ولرم، باعث فعال شدن سلول های عصبی می شود.

شیره این میوه، تسکین دهنده دردهای روماتیسمی است. به راحتی هضم می شود و انرژی زاست.
ناراحتی های گوارشی را برطرف می کند و باعث ایجاد کلنی های باکتری های مفید در روده ها می شود.
فیبر موجود در آن مانع از یبوست می شود.
تقویت کننده قلب است و غنی از کلسیم بنابراین برای تقویت استخوان مفید است.
برای تقویت بینایی مفید است و سموم را از کبد دفع می کند
و برای درمان گلودرد، تب و سرماخوردگی مفید است.

شیره خرما همان خواص خرما را دارد. حاوی فسفر و آهن است که مصرف آن در وعده ی صبحانه باعث فعال شدن سلول های عصبی و
در ضمن مانع ایجاد کم خونی در افراد می شود.
شیره خرما، تسکین دهنده ی دردهای رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی هستند.
بهترین نوع مصرف شیره که برای همه ی مزاج ها مناسب می باشد،
این است که شیره را با سرکه بجوشانید و محصول نهایی را که «سرکه شیره» نام دارد با کاهو بخورید و نهایت لذت را از خوردن این معجون ببرید.

خرید شیره خرما عمده:

شما می‌توانید برای تهیه و خرید شیره خرما ، روش های مختلفی را امتحان کنید یکی از این روش‌ها تماس با ما و ثبت سفارش خود است،
که ما برای فعالیت شما در این حوزه ارزش قائل هستیم و تمام تلاش خود را برای رضایت شما انجام خواهیم داد.